Sistem Rekrut Tonewow Power!
Selamat Datang, Tetamu!! Login

Sistem Mywowplan

Kini ahli Tonewow juga boleh guna sistem rekrut Mywowplan!

Berita baik untuk ahli Tonewow yang telahpun jadi ahli Tonewow (tak kira network siapa) tetapi mahu guna sistem Mywowplan untuk rekrut ahli masing-masing. 

Sistem rekrut Mywowplan ini adalah satu sistem yang dibina untuk memudahkan anda menjual simkad Tonewow secara mudah, convert serta berkesan. Apabila anda memperkenalkan Mywowplan kepada orang yang berminat. Mereka akan signup dan upgrade. Selepas mereka upgrade, secara automatik, mereka akan dapat simkad Tonewow dan jadi downline Tonewow anda (untuk pengguna sistem sahaja perlu memberi ID tonewow untuk tujuan registation simakad). Anda bukan sahaja dapat komisen dari Mywowplan, anda juga akan dapat insentif topup dari Tonewow. Apabila semua orang mendapat hasil yang sama, network anda lebih mudah dibentuk dan membolehkan pendapatan jangka masa panjang! Anda boleh guna Mywowplan samada:

Secara online

Anda cuma memperkenakan Mywowplan melalui link promosi anda. Apabila mereka ingin nak tahu lebih lanjut, mereka akan signup dan menjadi free member. Dalam masa yang sama, sistem akan menolong anda follow-up sehingga mereka bercadang untuk upgrade. Apabila mereka upgrade mereka akan dijadikan downline Tonewow dan downline dalam sistem Mywowplan.  Dalam masa yang sama, anda juga akan dapat komisen yang dijanjikan dari Mywowplan dan Tonewow.

Secara offline

Anda juga boleh signup mereka menggunakan cara offline. Anda cuma memperkenalkan sistem ini kepada mereka. Apabila mereka telah signup, anda boleh terus upgrade mereka dengan menggunakan ePin dan anda boleh kutip yuran dari mereka. 

Syarat-syarat untuk ahli Tonewow menggunakan Mywowplan:

  1. Yuran RM50 / tahun akan dikenakan
  2. Pengguna dibenarkan guna sistem sahaja, tidak akan dapat simkad
  3. Komisen adalah sama seperti mana yang diterangkan dalam www.mywowplan.com
  4. Perlu memberikan ID tonewow di ruangan yang disediakan dalam akaun masing-masing
  5. Simkad akan diregister menggunakan ID penaja sebelum dikirim.
  6. Pengguna tidak perlu tanggung kos simkad dan pengeposan.
  7. Tiada pilihan nombor

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp/call ke 016-5573770

Sekian,

Mywowplan