Sistem Rekrut Tonewow Power!
Selamat Datang, Tetamu!! Login

Psst… Jangan join bisnes Tonewow jika mereka tidak menawarkan sistem yang boleh membantu anda menjual benda ini dengan cepat dan berkesan…

Nak tahu bagaimana saya dapat menjual 10 simkad ToneWow sehari dengan mudah tanpa perlu jumpa orang, balas PM dan belanja satu sen pun dalam pengiklanan dan semua berjalan secara auto-pilot!

..Itu sebab anda perlu berhati-hati memilih bisnes partner anda yang dapat membantu anda! Paling kurang menyediakan satu sistem yang POWER!

TETAPI Lebih Hebat Dari ITU...

Setiap kali tengok wall Facebook rakan-rakan yang selalu tunjuk betapa mudahnya menjual simkad tonewow dengan begitu mudah sampai anda tertarik nak tahu rahsia kerjayaan mereka. Selalunya anda tidak akan dapat jawapan sebab bukan semua orang sanggup berkongsi dengan orang lain lebih-lebih lagi anda bukan orang bawa rangkaiannya.

Ramai cara promosi simkad sekarang, ada yang promosi di Facebook, membuat iklan, mengedar flyer, membuat booth dan menjemput kawan-kawan table talk (perghh penat wei...!).

Mungkin anda akan tanya saya...

Bagaimana saya dapat jual 10 simkad dan lebih dalam 1 hari dengan mudah?


Jangan tiru jika anda belum didedahkan kehebatan sistem ini…

Setiap kali tengok wall Facebook rakan-rakan yang selalu tunjuk betapa mudahnya menjual simkad tonewow sampai anda tertarik nak tahu rahsia kerjayaan mereka. Tetapi bukan semua orang akan share jika mereka tak kenal anda atau anda bukan under network mereka. 

Jika anda tanya saya, saya tahu banyak cara promosi simkad sekarang, ada yang promosi di Facebook, membuat iklan, mengedar flyer, membuat booth dan menjemput kawan-kawan table talk (perghh penat wei...!).

TETAPI Adakah cara mereka pakai boleh sekali ditiru oleh anda dan mendapatkan hasil yang sama?

SUDAH TENTU TIDAK!

Lazimnya mereka akan mengajak anda menjemput kawan-kawan keluar table talk atau pujuk mereka ke seminar yang akan diadakan. Tetapi cara ini bukan cara yang anda harapkan sebab ia bukan cara yang berkesan untuk trend sekarang dan ia adalah sangat memenatkan! Yang paling penting! cara ini bukan cara diharapkan oleh anda! Akibatnya, anda kurang semangat mahu ceburi bisnes ini, tidak nampak kesan dan akhir sekali - menarik diri!


Jadi ada tak satu sistem yang dapat 100% memenuhi citarasa promosi anda?

Sebelum saya cerita, mari kita kenalpasti masalah yang anda hadapi terlebih dahulu.

Adakah anda? Dah cuba PELBAGAI CARA menjual simkad tetapi hasil tidak cepat dan gagal membentuk network yang kukuh.

Apa kata saya bantu anda buat Tonewow dari A hingga Z, Bermula dari teknik pemasaran, sehinggalah kepada penyediaan platform yang mudah serta sistem komisen yang  memberikan anda pendapatan BERULANG-ULANG dengan hanya sekali kerja sahaja!


Sistem ter'KINI' yang membuatkan sesiapa sahaja promosi Tonewow dengan mudah, kos rendah, tak perlu terlalu menjual serta dengan strategi pemasaran terbaru (2019)!

Sistem ini sesuai buat mereka yang telah mencuba pelbagai cara menjual simkad secara online atau offline. TETAPI masih belum berjaya membina network dengan pantas dan membantu grow network mereka.

Sebelum kita bincang lanjut tentang sistem ini, sudilah saya bongkarkan kisah ini kepada anda ~ kerana ia SANGAT penting supaya anda faham bagaimana sistem ini boleh mengubah nasib anda.


3 Trend terkini digabungkan ke dalam satu 'SISTEM'

Anda perlu tahu bahawa trend orang mahu buat duit online zaman sekarang ada 3. Anda mesti ikut trend tersebut, barulah orang mudah nampak kempen bisnes anda itu lebih mudah buat duit.

Trend yang saya maksudkan adalah :


Ini realiti! Dan, kita kena kejar trend yang mempercepatkan bisnes kita maju ke hadapan!!


'Sistem' ini belum pernah saya dedahkan kepada sesiapa pun! Mungkin anda orang pertama yang bakal menggunakannya nanti!

Pssst … mohon jangan teruja sangat sampai tercerita kepada orang lain.

Anda fahamkan dulu bagaimana sistem ini berfungsi. Apa yang pasti, ini bukan sistem MLM seperti di luar sana, dan ia dibangunkan oleh IM yang mempunyai mindset seorang usahawan online yang serius mahu buat duit (iaitu saya!).

Oleh itu, saya faham sangat apa yang seorang usahawan internet perlukan, apa yang mereka impikan, apa masalah mereka dan sistem yang bagaimana betul betul membantu mereka.

Niat saya, mahu menjadikan anda sama-sama kaya dan berjaya.

*Penafian: Dengan sistem ini, bukanlah bermakna anda kena goyang kaki sambil menunggu hasil. Usaha tetap diperlukan. Tetapi sistem ini yang akan mempermudahkan kerja-kerja buat duit anda sehingga 30% - 70% lebih cepat!

Mohon jangan ceritakan kepada sesiapa lagi. Saya mahu, anda fahamkan dahulu sistem ini berfungsi. kemudian barulah ambil keputusan sama ada nak join ataupun tidak.


Memperkenalkan 'Mywowplan - Sistem rekrut Tonewow!'

Sebelum itu, saya mahu memperingatkan kepada anda, ini bukan Forex, MLM, atau autodownline yang merapu seperti di luar sana

TETAPI Lebih Hebat Dari ITU...

  1. Sistem yang user-friendly
  2. Website fully personalized (display gambar, nama, no. telefon dan lokasi anda)
  3. Sistem follow-up automatik
  4. Butang whatsapp
  5. Harga mampu milik
  6. Komisen Berlipat Kali Ganda & Berterusan
  7. Berniaga Tanpa Simpan Stok (produk disediakan)
  8. Produk Terlaris & Mudah Terjual (produk laku)

Setelah anda sedar perlunya mengikut trend semasa iaitu digital dan berasaskan internet, anda tentu pening bagaimana untuk bermula.

Baik, semua itu saya sudah permudahkan.

Saya bina sistem ini supaya anda boleh ikut satu persatu, dan tidak perlu pening kepala nak hantar produk kepada pelanggan. Semua sistem komisen akan berjalan seiring dengan prestasi keuntungan anda. Itu saja.


Bagaimana sistem recrut Mywowplan ini berjalan?

Baik, saya cerita dalam bentuk carta supaya anda akan lebih faham. Join harini, dan prosesnya amatlah mudah:

Sistem rekrut Mywowplan ini adalah satu sistem yang dibina untuk memudahkan anda menjual simkad Tonewow secara mudah, convert serta berkesan. Apabila anda memperkenalkan Mywowplan kepada orang yang berminat. Mereka akan signup dan upgrade. Selepas mereka upgrade, secara automatik, mereka akan dapat simkad Tonewow dan jadi downline Tonewow anda. Anda bukan sahaja dapat komisen dari Mywowplan, anda juga akan dapat insentif topup dari Tonewow. Apabila semua orang mendapat hasil yang sama, network anda lebih mudah dibentuk dan membolehkan pendapatan jangka masa panjang! Anda boleh guna Mywowplan samada:

Secara online

Anda cuma memperkenakan Mywowplan melalui link promosi anda. Apabila mereka ingin nak tahu lebih lanjut, mereka akan signup dan menjadi free member. Dalam masa yang sama, sistem akan menolong anda follow-up sehingga mereka bercadang untuk upgrade. Apabila mereka upgrade mereka akan dijadikan downline Tonewow dan downline dalam sistem Mywowplan.  Dalam masa yang sama, anda juga akan dapat komisen yang dijanjikan dari Mywowplan dan Tonewow.

Secara offline

Anda juga boleh signup mereka menggunakan cara offline. Anda cuma memperkenalkan sistem ini kepada mereka. Apabila mereka telah signup, anda boleh terus upgrade mereka dengan menggunakan ePin dan anda boleh kutip yuran dari mereka. 


Apa yang saya berikan hari ini bukan sekadar ilmu closing. Tetapi berserta dengan SISTEM!

Dan sistem ini boleh membantu anda melipat-kali-gandakan keuntungan anda (buat lebih banyak komisen dan mudah membina network anda!)

Ilmu semata-mata, ia akan menjadi teori sahaja. Maka ramailah yang akan gagal.

Jika saya beri SISTEM semata-mata, maka ramailah yang akan terkapai-kapai dan keliru bagaimana nak buat duit online dengan sistem hebat ini.

Sebab tu, saya sediakan program yang menggabungkan kesemua yang anda perlukan. ILMU + SISTEM + KOMISEN. Ia menjadikan program ini sangat membantu anda membuat duit online. Bukan lagi terawang-awang dengan konsep teori sahaja.


Kami beri anda komisen ‘berjangkit’

Sistem terbest ini mempunyai sistem komisen yang mudah ‘berjangkit’!

Jika anda promosi hari ini, amat mudah dapat jualan.

Orang yang daftar di bawah anda, turut mempromosikan program Affiliate ini kepada orang lain.

Anda berpotensi mendapat komisen BERULANG-ULANG dari pelanggan yang sama.

Ditambah lagi produk yang ada banyak permintaan, sesiapa sahaja mudah untuk jana jualan dengan cepat & banyak!  

Bagaimana komisen boleh 'berjangkit' & berapa potensi komisen yang anda bakal perolehi?

Terdapat 2 bentuk komisen yang bakal anda perolehi dalam sistem Mywowplan ini:

Shhh... ini cuma komisen yang dibayar oleh Mywowplan, belum masuk insentif dari Tonewow lagi tu...


Komisen bertingkat (atau berjangkit) ini mampu menggandakan jumlah pendapatan anda dalam bisnes Affiliate. Saya mahu anda cepat buat duit. Sebab itu, saya buat dalam bentuk binari dan sesiapa sahaja boleh berjaya dengan sistem ini.


Berapakah potensi pendapatan jika saya memperkenalkan Sistem Mywowplan kepada rakan saya pada hari ini?

Sekali lagi saya tegaskan, anda perlu rajin membuat promosi. Saya, sistem ini dan rakan-rakan di dalam group akan  membimbing dan memberi motivasi supaya anda terus-menerus buat duit online dengan program Affiliate ini. Malah, kisah kejayaan rakan-rakan dalam group juga akan membantu memotivasikan anda.

Dengan program Affiiate Mywowplan ini, anda tidak perlu menipu pelanggan dengan berlagak dan bergaya bersama kereta BMW atau Ferarri yang bukan milik anda pun, tetapi anda sewa dari jutawan lain.

Tetapi, dengan menyertai program Affiliate Mywowplan ini, saya boleh berikan anggaran potensi pendapatan yang bakal anda hasilkan dengan hanya berada di depan laptop/smartphone secara part time sahaja (contoh pengiraan sahaja):

  • Anda mendapat 2 jualan, anda dapat RM40 (RM20 x 2* ) 
  • Anda mendapat 4 jualan, anda dapat RM80 (RM20 x 4* ) 
  • Anda mendapat 10 jualan, anda dapat RM200 (RM20 x 10* ) 
  • Anda mendapat 50 jualan, anda dapat RM1000 (RM20 x 50* ) 

Nota : 1 jualan juga menanda seorang downline Tonewow, simkad akan dihantar kepada mereka selepas pendaftaran smkad selesai.

Nampak sikit? Ya, pendapatan aktif adalah pendapatan di mana hanya akan dibayar jika anda membuat jualan sahaja. Jika anda kurang membuat jualan, anda tidak akan mendapat komisen (hasil). Samalah dengan kerja kita. Jika kita mohon cuti tanpa gaji, maka  hilanglah gaji pada hari tersebut.


Tetapi Mywowplan mahu bagi kelebihan - anda kerja sekali, untung berkali-kali!

Dalam sistem binari unik Mywowplan, anda akan diberikan 2 belah kaki, satu kaki di sebelah kiri dan satu lagi kaki di sebelah kanan. 2 pembeli pertama yang membeli melalui link Affiliate anda, akan diletakkan sebelah kiri dan sebelah kanan (contoh seperti gambar di bawah), dalam keadaan macam ini, anda telah berjaya wujud matching pertama: 

Sebab di dalam program affiliate Mywowplan, anda akan layak dapat bonus matching jika:

  • 1 ahli baru di sebelah kiri dan 
  • 1 ahli baru di sebelah kanan

Jika anda mempunyai jualan ke-3, downline ke-3 ini akan diletakkan secara automatik di kiri atau kanan mengikut hireaki sistem semasa signup. Jika ia diletakkan di sebelah kiri anda, maka ia juga akan dijadikan download untuk ahli A.

Nota: Matching pertama TIDAK akan dibayar komisen, matching ke-2 dan seterusnya akan dibayar komiyen berjumlah RM10, limpahan bukan bermakna ahli tonewow dia letak di bawah anda, ia adalah downline kepada direct sponsor.

Jika anda mempunyai jualan ke-4 atau ahli B membuat jualan, oleh kerana anda telah mempunyai ahli di kiri dan kanan, maka anda layak mendapat matching bonus yang pertama dan RM10 akan dikreditkan ke eWallet anda secara automatik. Masih tak faham? Okay, saya bagi contoh lain: 

Contohnya jika anda membuat 2 jualan, dan 2 ahli juga membuat 2 jualan dan masing-masing telah membuat 2 jualan. Anda akan mendapat 7 matching. Anda layak mendapat RM60 (RM10 x 6 matching). Tanpa perlu anda promosi. Best bukan?

Nota: Matching pertama TIDAK akan dibayar komisen, matching ke-2 dan seterusnya akan dibayar komiyen berjumlah RM10

Jadi pecahan sumber komisen aktif dan pasif anda adalah:

  • Aktif = RM40 (RM20 x 2)
  • Pasif = RM60 (RM10 x 6)
  • Jumlah RM100.00 

Semakin besar network anda, semakin lumayan komisen anda! (Ini belum masuk insentif top-up dari Tonewow!)

Jika rangkaian anda telah berkembang seperti dalam gambarajah berikut, anda telah mempunyai sebanyak 38 ahli (19 di kiri dan 19 di kanan), anda akan layak mendapat 19 pairing bonus iaitu berjumlah RM190 (RM10 x 19). Jika anda mempunyai ahli yang belum ditebus matching bonus, boleh ditebus apabila mempunyai tambahan ahli dimasa depan. 

Nota: Komisen matching hanya akan dibayar mulai matching ke-2 dan seterusnya


Saya baru belajar, adakah saya dibantu oleh penaja saya?

Kami tahu anda memerlukan sedikit masa untuk mengembangkan network anda dan kami juga tahu anda memerlukan pertolongan dari upline-upline anda. Oleh itu, apabila upline anda telah mendapat ahli baru, secara automatik ia akan 'melimpah' ke sebelah kaki anda yang lemah. Contohnya, jika anda hanya mendapat 1 jualan sahaja di sebelah kaki kiri, dan ahli tersebut telah berjaya mendapat 2 jualan dan terus berkembang. Anda memerlukan ahli baru untuk berada di kaki kanan supaya layak mendapat komisen matching. Apabila limpahan terjadi, anda akan mula mendapat komisen matching pertama anda!

Nota: Komisen matching hanya akan dibayar mulai matching ke-2 dan seterusnya

Wow! Hebatlah! Adakah saya mempunyai potensi pendapatan walaupun saya kurang membuat promosi Mywowplan?

Ya, jika anda telah menyertai Mywowplan lebih awal, anda mempunyai 'advantage' untuk menerima komisen matching walaupun kurang aktif mempromosikan Mywowplan. Anda akan mendapat ahli baru yang dilimbahkan dari upline anda. Cuma, untuk berjaya menjana pendapatan pasif yang lebih banyak, kerjasama antara ahli-ahli Mywowplan adalah amat diperlukan!

Nota : Komisen matching hanya akan bayar mula matching ke-2 dan seterusnya

Jadi, Berapa banyak potensi pendapatan yang boleh saya dapat? 

Maksimum matching yang anda boleh dapat adalah 250 pairs atau bersamaan RM2500 SEHARI!*  Perhatian! Jumlah ini belum termasuk komisen aktif RM20 per jualan dan insentif dari simkad Tonewow!!


Jom belajar sambil buat duit …

Jika anda join bersama saya pada hari ini, anda akan dibantu.

Jika anda sertai Mywowplan sekarang, anda BUKAN sahaja mendapat sistem. Tetapi juga, produk (pilihan) dan proses pembelajaran secara TERUS dari saya. Saya sendiri akan membimbing anda. Tak perlu belajar sampai habis pun untuk start buat duit. Belajar sedikit-demi-sedikit, anda sudah boleh mula buat duit seringgit-demi-seringgit.

Sambil menyelam, minum air. Sambil belajar, terus buat duit. Best kan?


Jika anda sertai sistem Mywowplan hari ini, anda akan dapat banyak faedah dan kelebihannya!


Yang mudahnya dengan sistem ini, anda cuma fokus pada ilmu dan bertindak sahaja, dan motivasikan mereka agar terus cari pelanggan. Dari situ, anda berpeluang dapat raih pendapatan bukan setakat RMXXX setiap bulan, tetapi lebih daripada itu.

  • Website replika mywowplan
  • Sistem followup automatik percuma
  • Hanya sekali bayar sahaja
  • Group support FB
  • Boleh withdraw komisen anda bila-bila sahaja melalui eWallet (min withdraw RM20)
  • Upgrade member menggunakan ePin, anda boleh kutip duit dari member, senang dan effektif!


Anda mahu pendapatan konsisten setiap bulan? Dengan hanya modal RMXX sahaja

Apa yang akan anda dapat jika join membership Mywowplan hari ini?

Untuk pakej membership Mywowplan ini, saya sudah sediakan Bonus 4 ebook dan 1 group yang dapat membantu anda menjual simkad Tonewow dengan mudah di Facebook. Tanpa perlu teknikal yang susah-susah seperti Facebook Ads, anda masih boleh membuat lebih banyak jualan melalui Facebook profile sahaja. Kalau tak percaya, jom saya tunjukkan ilmu yang akan anda belajar untuk implikasi ke dalam bisnes Facebook anda:

Membership Mywowplan (1 tahun*)

* Boleh claim life time jika memerluhi syarat

2 way income dengan Mywowplan!

Taniah! Sebaik sahaja anda menyertai membership kami, anda secara automatik telah melayakkan diri sebagai member Mywowplan. Kini anda boleh promosi Mywowplan untuk mendapatkan lebih banyak member Tonwwow serta komisen dari Mywowplan, tapi dalam masa yang sama, anda juga promosi untuk Tonewow! WOW! Bermakna anda sudah layak untuk pendapatan '2 hala' 2 way income oleh Mywowplan dan Tonewow!

Setelah akaun member anda diaktifkan, anda boleh promosi Mywowplan dengan link unik yang disediakan! Anda akan diberi komisen yang unik dan lumayan semasa mempromosikan Mywowplan! 

Kelebihan membership Mywowplan:

  • Komisen aktif dan pasif dengan Mywowplan
  • Boleh promosi online dan offline
  • Sesuai untuk yang suka promosi secara offline
  • Bahan promosi boleh download
  • Pengggunaan ePIN


BONUS
 – Untuk anda yang upgrade pada hari ini!

Jadi, saya mahu tanya kepada anda.. Adakah anda berminat dengan Membership Mywowplan ini?  Jom lihat bonus yang saya mahu berikan kepada anda:

Bonus # 1 – Simpack Tonewow

Jika anda tiada produk nak dipasarkan. Kami syorkan anda promosi simkad Tonewow. Sebenarnya anda adalah secara automatik mempromosikan Tonewow dalam sistem yang kami sediakan khas untuk anda. Kelebihan bisnes simkad Tonewow adalah:

  • Kos Cuma RM10 sahaja – tetapi disini kami berikan ia secara percuma
  • Pendapatan pasif apabila downline topup setiap bulan
  • Marketing plan unik dan fair
  • Dapat reward yang boleh topup atau redeem barang di kedai speedmart99
  • Mempunyai aplikasi Tonepay
  • Insentif melancong, pinjaman, insuran dan sebagainya
  • High Speed 4G dan coverage Digi

Anda bukan sahaja promosi untuk Mywowplan tetapi dalam satu masa yang sama anda sedang membina networking and dalam Tonewow, Sistem 2 dalam 1 ini hanya kami sahaja yang menyediakan! Saya akan memastikan kita mendapat untung bersama.

Churrp! Saya telahpun ahli Tonewow! Masih saya boleh guna sistem rekrut hebat ini?

Ya, anda masih boleh menggunakan sistem rekrut kami untuk membina network anda! Apabila ada ahli dah join melalui tajaan anda. Simkad akan diregister menggunakan ID Tonewow dan dikirim bagi anda. Anda tetap akan dapat komisen dari Mywowplan dan Tonewow seperti ahi lain. Best tak best?

Sila baca syarat-syarat pengguna sistem disini


Bonus #2
 – Koleksi 4 ebook untuk membantu anda menjual Simkad Tonewow di Facebook sepanjang tahun 2019!

Jika anda tidak mahu membuat iklan mendapatkan member, anda wajib membaca dan mengikut tip-tip promosi yang disertakan dalam koleksi ebook ini. Sebab ia akan tunjuk cara mendapat member melalui facebook dan paling penting anda tidak perlu membayar sesen dalam pengikalanan.

Antara 4 ebook yang disediakan adalah:

  • Teknik Pemasaran Tonewow Dengan Facebook
  • Rahsia Mencari & Add Friend Trageted Untuk Bisnes Tonewow
  • Facebok PRO-user
  • Rahsia Facebook Live

Kenapa saya kata ilmu dalam ebook ini penting?

Di dalam ebook ini, anda akan pelajari:

  • Bagaimana buat orang teruja untuk kenal dengan anda!
  • 5 perkara yang anda WAJIB buat sebelum mula penjenamaan di Facebook
  • Bagaimana mahu menaikkan engagement di status Facebook anda

Berikan saya tempoh selama 60 saat kepada anda untuk terangkan 3 kelebihan memiliki ebook ini:

1. Cara terpantas untuk jadi lain daripada yang lain (unik)

Saya bantu anda untuk meningkatkan kredibiliti dan personal branding di Facebook. Dengan cara ini, anda akan dilihat sebagai orang yang unik dan mudah untuk didekati. Jangan abaikan bahagian ini. Kerana, pelanggan membeli selepas mereka percaya dengan anda.

2. Status Facebook yang dapat meningkatkan engagement

Gunakan sekurang-kurangnya 6-9 jenis posting yang berbeza dan dapat meningkatkan engagement (Like, Share, Comment) dari masa ke semasa. Engagement ini penting! Kerana, pihak Facebook akan menilai adakah posting itu sangat-sangat bernilai di mata pengguna Facebook yang lain ataupun sekadar sampah.

Jika mahu pelanggan kita melihat posting status kita setiap hari, naikkan engagement di Facebook!

3. Trick yang membantu meningkatkan jualan anda

Percaya atau tidak, Kesemua fungsi Facebook yang saya kongsikan itu sangat membantu dalam menambah prospek yang berkualiti. Kualiti di sini bermaksud bakal pelanggan yang sanggup membeli produk anda dalam niche pasaran yang anda jual. Jangan add sebarangan orang. Mereka tidak akan membeli. Sebaliknya, add mereka yang betul-betul mahu membeli produk/servis anda sahaja.

Kesemua ebook ini berharga RM199 tetapi saya bagi anda secara PERCUMA!


Berapakah harga yang saya nak letakkan untuk memiliki membership ini?

Dengan nilai sebenar sekitar RM5000, saya pasti harganya amat tinggi dan sebenarnya masih berbaloi berbanding dengan apa yang anda akan dapat.

Anda boleh buat pilihan sama ada untuk terus berniaga cara konvensional.. Yang mungkin lambat sedikit dan anda terpaksa berusaha sepanjang masa. Jika tidak, tiada duit pendapatan akan masuk.

Atau, anda boleh pilih bisnes cara saya yang bukan sahaja anda akan dapat pendapatan sekali (komisen aktif), tetapi juga komisen masuk berkali-kali (komisen pasif)! Selagi mana peserta anda kekal bersama dengan program lengkap bisnes ini. Malah jika mereka promosi, anda dapat juga mendapat imbuhan sedikit.

RM 500?

Jika saya letakkan pada harga RM500 pun, ia masih berbaloi kerana anda TIDAK ada sebarang caj tambahan atau kos tersembunyi.

Malah dengan jumlah ini, anda boleh jana pendapatan walaupun masa anda terhad dan tidak boleh fokus 100% pada bisnes Affiliate ini.

Apa Kata RM 250?

Oh, saya masih berhati perut. Walaupun di luar sana ada orang jual ebook sehingga mencecah RM300, tetapi saya masih tidak sanggup meletakkan harga setinggi itu walaupun sistem saya merangkumi ebook, webinar, sistem bimbingan, sistem platform bisnes dan sistem komisen berterusan.

Apalah sangat RM250 jika anda boleh buat RM250 setiap bulan secara konsisten.

RM 100?

Oh, saya tak nak jelaskan lagi harga sebenar. Apa kata saya berikan anda akses kesemua yang telah saya cerita di atas dengan satu harga TETAP!

Baiklah! RM50.00 sahaja!

Dengan hanya harga mampu-milik, anda akan dapat semua berikut :

  • Pakej ebook Mywowplan
  • Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
  • Akses ke group support*
  • Akses ke webinar jemputan*
  • Personal training*
  • Group training*

Akan dikemaskini dari masa ke semasa

 


Apakah jaminan saya akan berjaya buat duit dengan Mywowplan?

Tiada siapa boleh jamin anda akan jadi kaya dengan buat duit online, mahupun menggunakan sistem saya.

Apa yang anda perlu buat adalah USAHA berterusan (dan konsisten).

Sistem saya hanya mempermudahkan anda buat duit secara online, dan anda akan jana DUIT secara BERTERUSAN jika ikut apa yang akan saya akan ajar nanti.

Anda sanggup usaha berhabis-habisan?

Kalau Tidak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya..

Walaupun anda telah join group ‘Mywowplan’ pada hari ini, bukanlah bermakna anda hanya perlu berpeluk tubuh menunggu duit jatuh ke riba.

Tidak sama sekali.

Anda masih perlu berusaha, cuma kadar usaha itu tidaklah seteruk bisnes lain. Saya telah permudahkan anda buat duit dengan sistem NiagaFB ini.

Saya jemput anda sertai kami dan kita sama-sama buat duit dengan komisen berulang-ulang dan semua orang pasti boleh buat!

“Kejayaan Bermula Dari Idea Yang Nampak ‘Gila’"

Boon Lee
+6060165573770
Ulu Kinta, Perak

Ahli login

Statistik Tajaan Terkini

Statistik Tajaan Mywowplan

Jumlah pengguna Mywowlpan

79

Jumlah simkad dijual:

43

Update setiap 24 jam

Terbaru!

Download Sekarang!

Pengumuman:

  • Mywowplan di buka umum 14-11-2018

    Selepas bertimbangan, Mywowplan akan setuju buka keahlian kepada ahli Tonewow yang telah join network masing-masing. Sila hubungi admin untuk keterangan lanjut.

    read more>>
  • Website dikemaskini 13-11-2018

    Website replika telah dikemaskini termasuk kontent dan fungsi-fungsi personalization. Ia termasuk nama, no telefon dan tempat penaja. Selain itu, tambahan butang whatsapp memuda read more>>

  • PERLANCARAN RASMI 28-10-2018

    Mywowplan akan dilauch secara RASMI pada 1hb Nov 2018. Kami menjemput anda menjadi antara yang terawal menyertai kami.

    read more>>

Surat Berita: